tiistai 5. tammikuuta 2016

Hieman yli 3 kk operaatiosta!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016 KAIKILLE! :)

Tulin vain nopsaan antamaan tilannepäivityksen polven tilanteesta.
Joulukuun 16. päivä (tasan 3 kk operaatiosta) oli toinen välikontrolli. Kontrollin teki siis leikannut ortopedi. Oikeastaan mitään uutta tietoa ei tullut muuta kuin, että polvi paranee hyvin, mutta tammikuu kannattaa vielä lepäillä eikä mennä töihin heti rasittamaan polvea loppuun. Näin siis tehtiin ja saikkua kirjoitettiin vielä tammikuukin.

Olen kuitenkin päässyt jo sauvakävelemään, vesijuoksemaan ja lihaskuntotreenit on pidentyneet. Kävin myös työterveyden fyssarilla joka neuvoi muutaman liikkeen lisää tuohon polvijumppaani. Nyt saa jo kyykkyäkin ruveta harjoittelemaan ahkerasti, jotta kyykisteleminen töissä sujuisi. Porrassiivouskunnossa polvi ei vielä ole, mutta esim. toimistosiivous sujuisi pienillä tunneilla hyvin.

Kuntopyörälläkin olen polkenut. Siihenkin fyssari antoi luvan,että vastusta saa viimeinkin lisätä.

Täällä menee kyllä tosi hyvin polven kuntoumisen kanssa. Sainkin kehuja,että olen ollut todella ahkera kuntoutuja ja asenne on todella hyvä. :)

Helmikuussa näillä näkymin töihin. Kirjoittelen varmaan sitten kuinka työelämä lähtee sujumaan taas polven kanssa. :)

 Ulkoilumaastoissa ei ainakaan ole valittamista! :)
Siellä se polvivaivainen viimeinkin menee. Ensimmäisellä lenkillään leikkauksen jälkeen. Pakkasta oli muuten -18 astetta, mutta hyvällä ulkoiluvarustuksella ei palele! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti