lauantai 9. huhtikuuta 2016

Puoli vuotta hujahtanut! :o

Hieman on täällä blogin puolella pidellyt hiljaisuutta, kun polvi on jo tosi hyvä. Viime kuussa tuli leikkauksesta kuluneeksi puoli vuotta ja 7 kk hipoo ensi viikolla.

Aika normaalisti pystyy jo pyörittään arkea. Liikuntojakin on jonkin verran kertynyt. Esimerkiksi kun vaihtui työpaikka niin siinä samalla tullut sitten käveltyä 4,5 km aamuisin bussipysäkille. Ja polvi on hyvin jaksanut menossa mukana.

Olen käynyt myös salilla treenailemassa kerran viikossa. Jalkatreenit on edelleenkin jäänyt hieman taka-alalle, koska kyllä siinä edelleen pieni pelko jäytää taustalla,ettei vaan kävis mitään ongelmallista. Yläkroppa onkin saanut enemmän kyytiä. Hyppimistä ja pomppimista oon edelleen myös vältellyt. Ja syväkyykkäämistä.

Siinä ois tänä aamuna napattu kuva leikkausarvesta. Edelleenkin se aika pinnassa, on mutta ei ollenkaan kipeä. Olen huomannut,että rasvailu auttaa arpikudoksen kireyteen.

Kesäkuussa ois tarkotus varailla ortopedille kontrolliaikaa ja röntgeniä. Siellä si sit selviää kuinka uus rusto on pysyny paikallaan.

Palaillaan asiaan siis luultavasti silloin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti